hello
CLOSE ×

София, България

Лидерство на мнение

 

English | БЪЛГАРСКИ

По-долу ще откриете примери за някои от най-добрите ни практики, разработени от нашите специалисти. За да научите повече за начините, по които екипът ни в София вдъхновява нашите клиенти, можете да разгледате всички материали в областта на лидерството на мнение тук.

eBook: Поглед към бъдещето на клиентската ангажираност

Проучванията показват, че 87 процента от потребителите смятат, че компаниите трябва да вложат повече усилия, за да осигурят по-добро клиентски преживяване. И така, какво можем да направим, след като старите начини за правене на бизнес очевидно вече не са достатъчни, за да бъдат потребителите доволни, а продажбите високи? Чрез тази електронна книга ще научите как най-новите тенденции в сферата на клиентската ангажираност могат да ни помогнат да определим бъдещето на контактните центрове, бизнес операциите и клиентската удовлетвореност като цяло.

Прочетете електронната книга (на английски език)

Да съборим стената на контактния център l

Потребителите очакват от тяхната банка да ги познава, да решава проблемите им и да бъде проактивна в ролята си на доверен съветник. В същото време, банките непрестанно се борят с необходимостта да бъдат ефективни, като същевременно намалят операционните разходите. Един от начините, по които банките, предлагащи услуги на дребно, могат да осигурят по-добро качество на услугите, като същевременно запазят оперативната ефективност, е чрез предлагане на възможност за надомна работа на своите служители. В тази книга ще откриете четири ползи от надомната дейност в сферата на банкирането на дребно.

Прочетете Бялата книга (на английски език)

Инфографика: Овладяване на силата на обслужването на клиенти

В днешния взаимосвързан и хипер-социален свят, клиентите проявяват малко търпение към лошото обслужване. Компаниите са под натиск да отговорят на очакванията на клиентите за оптимално обслужване. Ето и кратък преглед на причините защо хитрите компании инвестират в грижата за клиента като техен ключов приоритет.

Прочетете инфографиката (на английски език)

Как да построим лодката си и да я насочим към иновация в сферата на обслужването

В днешния бързо променящ се свят, почти всяка компания признава властта на своите клиенти и се стреми към подобряване на преживяването, което им предоставя, за да подобри позициите си на пазара. Въпреки това, много компании намират за трудно да се разделят с традиционния подход за създаване на дългосрочни отношения с потребителите. Тази книга разкрива шест стъпки, които бизнес лидерите предприемат, за да направят прехода от подобряване към иновация в сферата на обслужването на клиенти.

Прочетете Бялата книга (на английски език)