Sofia, Bulgaria

FEATURED CASE STUDIES

 

EN | BG

Доволни клиенти и високи продажби:

Как да предоставим цялостни решения в сферата на клиентското обслужване

Базирана в Щатите компания за парични преводи имаше за цел да разшири пазара си в Европа. За целта обаче бе необходимо да се осигури обслужване на всички основни европейски езици. Освен това клиентът знаеше, че езиковата бариера няма да е единствената пречка; налагаше се да се преодолеят културните различия между компанията и нейните нови европейски потребители.

До този момент клиентът обслужваше повечето от настоящите си клиенти в Европа от САЩ. В стремежа си да предоставим отлична услуга на нарастващата клиентска база на компанията, ние създадохме център за обслужване на конкурентна цена. През първите 12 седмици на нашето партньорство с клиента, създадохме опростен модел на комуникация в една единствена локация, оперираща на всички основни европейски езици, включително английски, немски, френски, италиански, испански, руски, шведски, румънски, полски и турски. Обслужвайки всички езици от едно място и една база данни, клиентът успя да предостави последователно и релевантно за културата на потребителите преживяване. Всяка обслужвана линия бе свързана към международни безплатни номера, които бяха лесно достъпни за потребителите в целия европейски регион. Линиите бяха поети от екип от около 80 сътрудници. За да осигурят безупречна услуга за потребителите на нашия клиент, нашите сътрудници бяха свързани директно към базата данни и системата за поръчки на клиента чрез уеб-базиран интерфейс.

Всеки сътрудник бе обучен да се справя с широк кръг от въпроси, включително изпращане и получаване на оторизация, промени и възстановяване на средства. Сътрудниците също бяха отговорни за комуникацията с различни отдели в региона, за да помогнат обслужването като цяло и ескалацията на рекламации. В допълнение, за да се избегнат затруднения по време на непредвидени ситуации, ние работихме с клиента, за да разработим план за непрекъснатост на бизнеса и възстановяване след извънредни ситуации. След това целият опит, познания и вътрешни процедури бяха прехвърлени безпроблемно на клиента за по-малко от три месеца.

Резултатът? Оперативните постижения и отличните езикови умения помогнаха на клиента да преодолее културните различия между САЩ и Европа. В допълнение, клиентът реализира значително по-ниски експлоатационни разходи и по-високи нива на удовлетвореност на клиентите в европейския регион. Подобрения бяха въведени и в защитата на цялата операция в случай на бедствие.

SPOTLIGHT

NEWS & EVENTS
TeleTech Announces Second Quarter 2017 Financial Results
TeleTech Welcomes Jeff Marcoux as Vice President, Product Marketing

Customer Experience Solutions and Marketing Innovation Expert Bolsters Customer Experience and Service Design Acumen
Read press release

CONTACT US

Global Headquarters
9197 South Peoria Street
Englewood, Colorado, U.S.A.
80112-5833

Phone:
For General Inquiries
+1.800.TELETECH
(+1.800.835.3832)

Outside of the U.S. please
dial +1.303.397.8100

For more information about TeleTech services and solutions
dial +1.877.206.8119

Outside of U.S. please
dial +1.480.389.1436

 
CX Innovators, Experts and Entrepreneurs Share Their Stories in The CX Pod
On-Demand Podcast Series Features Conversations on CX Insights, Ideas and Innovations
TeleTech CX Leader to Share Perspectives at CXSF 2017
Jeff Marcoux, CX Innovator and Marketing Professor, Will Outline Five Steps to Delivering Amazing Customer Experiences Using Strategy, Technology, Automation, Analytics and People
NEWS
NEWS